Home Tjera Debat i nxehtë mes klerikëve fetarë se cila Fe është e vërtetë – Ja çfarë iu bënë Hoxha! (VIDEO)

Debat i nxehtë mes klerikëve fetarë se cila Fe është e vërtetë – Ja çfarë iu bënë Hoxha! (VIDEO)

by rks2008

Në emisionin Kojshia Show, i cili transmetohet në RTK, ketë të diele ishin mysafirë ishin: Hoxhë Ali Zaimi, Kryegjyshi Botëror Baba Mondi nga Komuniteti Bektashinjve, Don Mikel Sopi nga Kisha Katolike dhe Pastor Femi Cakolli nga Kisha Protestante, transmeton Korrespodenti.

Tema e emisionit kishte të bënte me ringjalljen si dhe jetën pas vdekjes.

Nga minuta e 7:00 e emisionit, në studio zhvillohet një debat i nxehtë mes klerikëve fetarë se cila është feja e vërtetë.

Për më shumë, shikoni videon nga minuta 7:00.

0 comment

You may also like

Leave a Comment