Home Magazina ‘Bën kot sikur do burrë, është e lidhur! Ikën çdo muaj në Turqi’, gazetari nxjerr blof konkurrenten e ‘Përputhen’ (FOTO)

‘Bën kot sikur do burrë, është e lidhur! Ikën çdo muaj në Turqi’, gazetari nxjerr blof konkurrenten e ‘Përputhen’ (FOTO)

by rks2008

Jo rrallëherë, konkurrentet e “Përputhen” janë fytyra të njohura të cilët njihen nga publiku edhe para famës.

Së fundmi, ndjekësit i kanë zbuluar të fshehtat Adës, për të cilën thonë se është në lidhje prej vitesh.

“Kjo femer jeton ktu n’Komunë dhe është e lidhur prej vitesh. Ka një lokal n’Komunë dhe shkon çdo muaj në Turqi, bën belin e b*thët. E njof këtë pa u fut n’përputhen”.

Kjo deklaratë vjen nga gazetari Andri Vrapi, teksa tani pritet reagimi i Adës.

0 comment

You may also like

Leave a Comment