Home Magazina Aktori kosovar imition Glauk Konjufcën (VIDEO)

Aktori kosovar imition Glauk Konjufcën (VIDEO)

by rks2008

Një nga aktorët e njohur kosovar, Alban Rexhaj, njihet për talentin e tij për të imituar të tjerët.

Në një nga emisionet Tv Dukagjinit, ka imituar kryeparlamentarin Glauk Konjufca.

Për atë që nuk e shohin videon dhe e dëgjojnë vetëm audion, është thuajse e pamundur të vërehet dallimi.

Shikoni videon:

0 comment

You may also like

Leave a Comment