Home Tjera S’ia dhanë rrogën, i riu shkatërron kamionët e ndërrmarrjes ku punonte (VIDEO)

S’ia dhanë rrogën, i riu shkatërron kamionët e ndërrmarrjes ku punonte (VIDEO)

by rks2008

Një i ri turk, që punonte si operator ekskavatori në një minierë qymyri, reagoi ashpër kur u informua se paga e tij po shtyhej edhe një herë.

I zemëruar, ai shkatërroi me ekskavator kabinat e pesë kamionëve të parkuar në vend.

Një kamera e telefonit celular regjistroi zemërimin e punonjësit, i cili u qetësua dhe ndaloi punën e tij shkatërruese, pas ndërhyrjes së kolegëve të tij.

Videoja, e cila transmetohet në rrjetet sociale turke , është bërë virale, me shumë përdorues që justifikojnë reagimin e punonjësit të papaguar, dhe të tjerët jo.

0 comment

You may also like

Leave a Comment