Home Tjera 90-vjeçarja që ushqeu ushtarët e UÇK-së, i mbeti merak që nuk i dha bukë edhe Adem Jasharit (VIDEO)

90-vjeçarja që ushqeu ushtarët e UÇK-së, i mbeti merak që nuk i dha bukë edhe Adem Jasharit (VIDEO)

by rks2008

Gjatë gjithë historisë tonë kombëtare kemi shembuj të shumë të nënave, të cilat ditën jo vetëm t’i rrisin dhe edukojnë bijtë dhe bijat e tyre më virtytet më të larta njerëzore dhe kombëtare, po ditën që edhe t’i përkrahin dhe t’i mbështesin ata në luftën e tyre për liri e pavarësi, të cilat gatuan e sherbyen në ushtarët e UÇK-së, shkruan Republika Online.

Një gjë të tillë e ka bërë edhe nëna Mihrije e cila i sherbue ushtarëve të Zonës se Prizerenit, por asaj i mbeti merak që nuk iu dha mundësia të gatuaj për Komandantin legjendar Adem Jashari.

Nëna Elfije tani është 90 vjeçare e na tregon se si djali saj vetë e lajmëronte se sa ushtarë ishin dhe tregon edhe ushqimet qe i pëlqenin ushtarët, “i kom tha djali jem veq pshtone jetë se unë jam e knaqne se po vini, na tregon momentin më të vështirë kur ja burgosen djai dhe se i mbeti mbarra mbi të dhe vajzat e saj”.

Nëna Elfije na tregon se i ka mbetur merak të gatuaj edhe për Komandantin legjendar të UÇK-së Adem Jashari/Republika Online.

Për më shumë ndiqeni videon:

0 comment

You may also like

Leave a Comment