Home Kosovë Mërgimtarët çojnë fëmijët në Prekaz, për t’ua mësuar historinë e Familjes Jashari (VIDEO)

Mërgimtarët çojnë fëmijët në Prekaz, për t’ua mësuar historinë e Familjes Jashari (VIDEO)

by rks2008

Çlirimi i Kosovës është vepër e disa brezave të popullit shqiptar për çlirim dhe bashkim kombëtar një gjë të tillë e kishte bërë edhe Adem Jashari dhe familja e tij do t’i qëndrojnë besnik ndaj Atdheut deri në rënien e tyre të lavdishme me 5,6 e 7 mars 1998, shkruan Republika Online.

Mërgimtarë të shumtë vizitojnë çdo vit Kosovën ku krahas vizitave në familjet e tyre ata mundohen të ndajnë kohë edhe për vizitë në vënde të ndyshme të Kosovës siq është Kompleksi i Familjes Jashari në Prekaz, ata po mundohen që edhe fëmijet e tyre të kenë njohuri rreth sakrificës se Familjes Jashari në Prekaz të Drenices që ndryshoj historinë e Kosovës në 100 vjetet e fundit.

Për më shumë ndiqeni videon:

0 comment

You may also like

Leave a Comment