Home film Trokit në derën time – Episodi 44 – Pjesa 3

Trokit në derën time – Episodi 44 – Pjesa 3

by rks2008

Sa i përket serialit “Trokit në derën time”, ky serial transmetohet të mërkuren në televizionin turk, ndërsa brenda një kohe të shkurtër bëhet përkthimi në shqip dhe publikohet në faqën tonë.

Më poshtë ju sjellim episodin 44 të serialit shumë të shikuar “Trokit në derën time”.

Nese keni probleme me serialin ju lutem na shkruani me mesazh ne faqen tone ne Facebook.

Ju dëshirojmë shikim të këndshëm:

Opsioni 1:

Opsioni 2:

0 comment

You may also like

Leave a Comment