Home film Trokit në derën time – Episodi 44 – Promo 2

Trokit në derën time – Episodi 44 – Promo 2

by rks2008

Sa i përket serialit “Trokit në derën time”, ky serial transmetohet të mërkuren në televizionin turk, ndërsa brenda një kohe të shkurtër bëhet përkthimi në shqip dhe publikohet në faqën tonë.

Nëse video nuk hapet ju lutëm na shkruani mesazh në facebook dhe mënjëherë do iu përgjigjemi dhe do iu ndihmojmë në problemin tuaj.

Seriali shumë i shikuar ‘Trokit në derën time’ transmetohet te merkuren ne televizionin turk ndersa të në një kohë të shkurë bëhet përkhtimi dhe publikohet ne faqen tone me perkthim shqip në 3, 4 ose 5 pjesë

Ju dëshirojmë shikim të këndshëm:

Opsioni 1:

Opsioni 2:

0 comment

You may also like

Leave a Comment