Home film Trokit në derën time – Episodi 43 – Pjesa 2

Trokit në derën time – Episodi 43 – Pjesa 2

by rks2008

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë.

Sa i përket serialit “Trokit në derën time”, ky serial transmetohet të mërkuren në televizionin turk, ndërsa brenda një kohe të shkurtër bëhet përkthimi në shqip dhe publikohet në faqën tonë.

Ju dëshirojmë shikim të këndshëm:

Opsioni 1:

Opsioni 2:

0 comment

You may also like

Leave a Comment