Home Tjera Qëndruan në shpellë 3 muaj pa e ditur se kishte përfunduar lufta, ja kush i gjeti (VIDEO)

Qëndruan në shpellë 3 muaj pa e ditur se kishte përfunduar lufta, ja kush i gjeti (VIDEO)

by rks2008

Duket e pabesueshme por është e vërtetë. Ngjarja ka nodhur në Drenicë, kur tre persona ishin mbyllur gjatë luftës në një shpellë në Qikatovë të Drenasit.

Të shpëtuar nga një m asakër që kishte ndodhur në Qikatovë tre banorë të këtij fshati; Petrit, Sokol dhe Selman Morina kishin qëndruar për muaj në një vend të izoluar.

Qëndrimi i tyrë në këtë shpellë të fshatit, kishte vazhduar edhe pas çlirimit të Kosovës.

Tek pas tre muajsh, ata e kuptuan se Kosova është e lirë.

0 comment

You may also like

Leave a Comment