Home Tjera Bujar Muli me rekorde, 1200 kg në shpinë, 500 kg në bark dhe ndal traktorin (VIDEO)

Bujar Muli me rekorde, 1200 kg në shpinë, 500 kg në bark dhe ndal traktorin (VIDEO)

by rks2008

Përmes stories së gazetarit Milot Hasimja do të kuptoni për tri rekorde të radhës që do t’i thyej Bujar Muli apo ”Hulku i Kosovës” .

Se çka do të mbajë në shpinë dhe çka do të ndalojë ky njeri, e kuptoni gjatë materialit.

Bujar Muli ka edhe shumë rekorde tjera, ndërsa tenton të jetë peshëngritësi më i fuqishëm në botë./Republika Online

0 comment

You may also like

Leave a Comment