Home Lajme Tre nga policët që neutralizuan agresorët në Vjenë janë shqiptarë të Kosovës

Tre nga policët që neutralizuan agresorët në Vjenë janë shqiptarë të Kosovës

by rks2008

Tre policë që l uftuan dje me t erroristët në s ulmin me a rmë në rrugët e Vjenës ishin shqiptarë nga Kosova.

Kështu u shpreh ministrja e jashtme e Kosovës, Meliza Haradinaj-Stublla sot në Berlin, para takimit me Ministrin e jashtëm të Gjermanisë, Heiko Maas.

“Kosova d ënon njëzëri su lmet e natës së shkuar në Vjenë. Nuk do të jap komente mbi burime të pakonfirmuara, por do të doja të nenvijëzoja disa fakte të rëndësishme mbi atë çfarë ka ndodhur dje. Tre prej efektivëve të policisë që iu përgjigjën su lmeve të mbrëmshme ishin shqipëtarë, shtetas të Kosovës, të cilët jetojnë të mirëintegruar në Vjenë dhe punojnë e l uftojnë krahas qytetarëve austriakë për të mbrojtur vlerat dhe qëllimet që ne ndajmë me popullin austriak”, tha ministrja e Jashtme e Kosovës.

Ajo tha se Kosova qëndron përkrah aleatëve në l uftën kundër I S I S-it dhe t errorizm.

0 comment

You may also like

Leave a Comment