Home Lajme Një police kosovare u përball me terroristët në Vjenë, ambasadori: Krenar për mbesën time!

Një police kosovare u përball me terroristët në Vjenë, ambasadori: Krenar për mbesën time!

by rks2008

Vjena u tro ndit mbrëmë nga një su lm i dyshuar ter ror ist, ku për pasojë humbën jetën 5 persona dhe mbetën të pl ag osur 17 të tjerë.

Teksa u përfol se ter ro risti ishte një shqiptar nga Maqedonia e Veriut, së fundi është raportuar se mes policëve që rrezik uan jetën duke u përballur me te rrori stët ishin edhe 3 shqiptarë nga Kosova.

Ambasadori i Kosovës në Gjermani, Beqë Cufaj ka njoftuar se mbesa e tij është njëra nga policet që mbrëmë në Vjenë u përballën me ter ro ristët.

“Krenar me mbesën time Doruntina Miroci, e cila ka l uft uar përkrah policisë austriake kundër su lm eve të tm errshme t er roriste në Vienë. Bashkë mund të qëndrojmë të fortë”, ka shkruar ai në një postim në rrjetet sociale.

0 comment

You may also like

Leave a Comment