Home Fokus 21-vjeçi i cili në mënyrë perfekte e imiton Ramush Haradinajn duke folur e kënduar (VIDEO)

21-vjeçi i cili në mënyrë perfekte e imiton Ramush Haradinajn duke folur e kënduar (VIDEO)

by rks2008

21 vjeçi ka vite që jeton dhe punon me familje në Itali. Pos sportit me të cilin merret në Itali, ai pëlqen edhe muzikën. Talentin në këtë fushë e shfaq kur hyn në karakterin e Ramush Haradinajt.

Gazetare: Albulena Demaku

E kur futet në karakterin e Ramushit, zor se di të ndalet me pak. Njëjtë ka ndodhur edhe kur ishte i ftuar në një dasmë.

Ka pasur raste dhe kur e kanë ngatërruar me vetë kreun e AAK-së, Ramush Haradinajn.

0 comment

You may also like

Leave a Comment