Home Fokus Behgjet Pacolli i dhuroi Xhipin Mercedes Halil Kastratit

Behgjet Pacolli i dhuroi Xhipin Mercedes Halil Kastratit

by rks2008

Këtë javë i ftuar në emisionin n’Kosovë Show, është humanisti i madh nga Kosova Halil Kastrati, i cili është edhe drejtues i Shoqatës Humanitare ”Jetimët e Ballkanit”.

Përveç Kastratit, e ftuara tjetër në emision është këngëtarja Nika, poashtu edhe një studente nga Kosova.

Halil Kastrati, në emision ka folur për shoqatën e tij dhe aktivitetet që ka realizuar këtë vit, duke dhënë lajmin e madh se në vitin tjetër do të bëhen poashtu shumë familje me shtëpi, e do të vazhdoj të iu ndihmojë të varfurëve, duke thënë se do ti dhuroj diku 400 palë çelësa.

Ndërsa studentja, Gresa Statovci, tregoj se si e përfundoj shkollën në Amerikë, derisa atje kishte mundësi punësimi në Qeverinë Amerikane, por erdhi në Kosovë për t’i ndihmuar vendit të saj dhe mbeti pa punë.

Gresa Statovci, është e bija e Prof.Dr.Bedri Statovcit, e cila shkoj për të studiuar në Amerikë, dhe pasi përfundoj studimet pati dëshirë të kthehet në Kosovë për ti ndihmuar vendit të saj, por kur erdhi në Kosovë për të kontribuar ajo mbeti pa punë.

Ndër tjera, humanisti Halil Kastrati bëri të ditur se zëvendëskryeministri i Kosovës, Behgjet Pacolli, i ka dhuruar atij një veturë xhip Mercedes, si shenjë mirënjohje për kontributin në humanizëm.

0 comment

You may also like

Leave a Comment