Home Lajme Mbolli 14 hektarë arra, fermeri nga Malisheva pret 1 milion euro përfitim pas dy vitesh (Video)

Mbolli 14 hektarë arra, fermeri nga Malisheva pret 1 milion euro përfitim pas dy vitesh (Video)

by rks2008

Fermeri Avdyl Kryeziu mbolli 14 hektarë me arrë Kultura e arrës, tashmë po kultivohet në mënyrë të organizuar.

Fermerët që merrën me kultivimin e saj tregojnë për levërdinë që sjell kultivimi i arrës, si dhe për nevojat që tregu ka nevojë për këtë kulturë.

I tillë është edhe një fermer nga Mleqani i Malishevës që ka mbjell 14 hektarë me arrë dhe pret rendimente në vlerë 1 milion euro pas dy vitesh./21Media

0 comment

You may also like

Leave a Comment