Home Lajme Rrëfimi i ish-ushtarit serb për krimet në Kosovë: Një pjesë e trupave kanë përfunduar në shkritoren e Smederevës

Rrëfimi i ish-ushtarit serb për krimet në Kosovë: Një pjesë e trupave kanë përfunduar në shkritoren e Smederevës

by rks2008

Sonte ekskluzivisht për “Debat Plus” me Ermal Pandurin në RTV Dukagjini, ish-pjesëtari i ushtrisë jugosllave ka treguar detaje tr onditëse se si janë zh dukur k ufomat e shqiptarëve të v rarë në vitin 1998-1999.

Ish-ushtari serb thotë se ka dëshmitarë se një pjesë e k ufomave kanë përfunduar në Smederevë ku janë dj egur në shkritore, përcjell Telegrafi.

“Një pjesë e k ufomave kanë përfunduar në Smederevë, në shkritore. Ashtu siç i kanë shkrirë tanket dhe pajisjet luftarake janë shkrirë edhe k ufomat”.

Për mungesën e dëshmive, ish-ushtari serb thotë se shumë pak njerëz kanë marrë shënime.

“Ne nuk kemi pasur aparate fotografike. Mund të flasim vetëm nga shënimet zyrtare që i kemi marrë”.

Ai thotë se në një terren ku kanë operuar nuk e kanë ditur që ka pasur va rrezë masive.

“Bëhet fjalë për 140 njerëz që janë v rarë”, tregon më tej ish-u shtari serb./Telegrafi/

0 comment

You may also like

Leave a Comment