Home Lajme PRISHTINE, 1989: Polici shqiptar refuzon t’i bindet urdhërit të komandanit serb për të ndërhyr kundër proestuesve shqiptarë (VIDEO)

PRISHTINE, 1989: Polici shqiptar refuzon t’i bindet urdhërit të komandanit serb për të ndërhyr kundër proestuesve shqiptarë (VIDEO)

by rks2008

PRISHTINE, 1989: Polici shqiptar refuzon t’i bindet urdhërit të komandanit serb për të ndërhyr kundër proestuesve shqiptarë.

Të refuzosh urdhërin e komandantit serb në atë kohë ka qenë një guxim i madh! Bravo për guximin!

Votimi për revokimin e autonomisë së Kosovës si krahinë e Jugosllavisë më 23 mars 1989 ishte një moment vendimtar që ngjalli zemërim dhe protesta të shqiptarëve.

0 comment

You may also like

Leave a Comment