Home Lajme Goldi do të ju bëjë me lot me rrëfimin për nënën (Video)

Goldi do të ju bëjë me lot me rrëfimin për nënën (Video)

by rks2008

Reperi Gold Ag ka thënë disa fjalë me të vërtetë emocionuese në emisionin ‘Tour de Cool’.

Arian Agushi, i njohur si Gold Ag është dashur të flasë për personin më të rëndësishëm për të, të cilin e ka inspirim dhe e ka përcjellë gjatë gjithë jetës.

Ariani pa menduar shumë ka vendosur të flasë për nënën e tij dhe për vështirësitë që ka pasur në jetë para se të bëhej i famshëm.

Ndiqni rrëfimin e Goldit në videon më poshtë:

0 comment

You may also like

Leave a Comment