Home Kosovë Fantastike: Këto janë armët e reja me të cilat do të pajiset Ushtria e Kosovës (VIDEO)

Fantastike: Këto janë armët e reja me të cilat do të pajiset Ushtria e Kosovës (VIDEO)

by rks2008

Ushtrimet i kanë obligim për çdo mëngjes. Edhe trajnimet me armë të gjata i kanë të shpeshta. Ushtria e Kosovës është e pajisur me këto armë automatike, por duket se ato nuk u mjaftojnë.

Forca e Sigurisë tani po planifikon të furnizohet me pajisje shtesë dhe tashmë kanë nënshkruar disa kontrata për furnizim me mjete të nevojshme Një gjë të tillë e pohon komandanti i FSK’së, Rrahman Rama.

0 comment

You may also like

Leave a Comment