Home Kosovë Çdo person i kësaj kategorie do të përfitojë 100 Euro nga Qeveria

Çdo person i kësaj kategorie do të përfitojë 100 Euro nga Qeveria

by rks2008

Ministria e Financave ka bërë të ditur se po vazhdon procesi për ekzekutimin e masave 7, 8 dhe 14 për përfituesit individual që do të procedohen nga sot.

Përfitues të këtyre masave janë punëtorët që kanë humbur vendin e punës, ata që nuk kanë kontratë pune dhe punëtorët e dyqaneve ushqimore, furrave dhe barnatoreve, shkruan Reporteri.net

0 comment

You may also like

Leave a Comment