Foto e pa-publikuar, Kadri Veseli, Mujë Krasniqi e Daut Haradinaj - Republikaonline.net
Home Lajme Foto e pa-publikuar, Kadri Veseli, Mujë Krasniqi e Daut Haradinaj

Foto e pa-publikuar, Kadri Veseli, Mujë Krasniqi e Daut Haradinaj

by rks2008

Kadri Veseli e Daut Haradinaj kishin shoqëri me dëshmorin Mujë Krasniqin apo ndryshe i njohur si “Komandant Kapuçi”, e këtë e dëshmojnë edhe pamjet e ndryshme.

Indeksonline ka siguruar një fotografi të tyre që nuk është parë më herët.

Në këtë fotografi e cila është bërë gjatë vitit 1997, ata shihen afër njëri-tjetrit.

Daut Haradinaj ka qenë në atë kohe shumë i ri në moshë, por ishte një nga luftëtarët më të zot në Rrafshin e Dukagjinit.

Kadri Veseli, Mujë Krasniqi dhe Daut Haradinaj

0 comment

You may also like

Leave a Comment