Dy kosovarët e ekzekutuar në Novi Pazar: Zbulohen motivet (VIDEO) - Republikaonline.net
Home Lajme Dy kosovarët e ekzekutuar në Novi Pazar: Zbulohen motivet (VIDEO)

Dy kosovarët e ekzekutuar në Novi Pazar: Zbulohen motivet (VIDEO)

by rks2008

Sipas dëshmive të fundit nga të afërmit e viktimës është zbuluar edhe motivi i kësaj ngjarje të rëndë.

Ata thanë se kishte një keqkuptim midis Selajdinit dhe baxhankut të tij për kohë të gjatë.

Janjeva kishte një proces gjyqësor me gruan e tij sot, dhe ai ishte i ulur në njërin nga lokalet në lagje, transmeton Gazeta Metro.

Kjo ngjarje dëshmohet edhe nga video, e cila shpejt u bë virale, transmeton Gazeta Metro.

Anëtarët e Administratës së Policisë menjëherë shkuan në vendin e ngjarjes. Hetimi u krye rreth orës 8 të pasdites, dhe rruga, një nga më të ngarkuarat në qytet, ishte bllokuar për trafik dhe këmbësorë gjatë gjithë kohës.

Siç zbulojmë, policia menjëherë zbuloi identitetin e autorit për E.. (1981) ishte lëshuar një urdhër dhe ai po kërkohet intensivisht, ka mësuar RTV Novi Pazar./gazetametro.net

0 comment

You may also like

Leave a Comment