A ju kujtohet Polici i cili e ndaloi Vuçiqin të shkelë në Drenicë, ja qfarë ka ndodhur me të - Republikaonline.net
Home Lajme A ju kujtohet Polici i cili e ndaloi Vuçiqin të shkelë në Drenicë, ja qfarë ka ndodhur me të

A ju kujtohet Polici i cili e ndaloi Vuçiqin të shkelë në Drenicë, ja qfarë ka ndodhur me të

by rks2008

Ne kohen kur Presidenti serb Aleksandar Vuçiq, pavarësisht ndalesës nga kryeministri Ramush Haradinaj, ishte ndaluar dhe u kthyer mbrapsht nga Policia e Kosovës.

Ka qenë zyrtari i Policisë, Vllaznim Surdulli nga Gjilani, ai i cili ishte ballafaquar me presidentin serb. Pavarësisht debatit që Vuçiq pati me Surdullin, ky i fundit nuk kishte lëshuar pe dhe kishte zbatuar vendimin të cilin ia kishin dhënë eprorët e tij.

Vllaznim Surdulli, tani vazhdon punen si epror ne Policinë e Kosovës ne rajonin e Gjilanit

0 comment

You may also like

Leave a Comment