Home Lajme Policia e Kosovës: Ja çfarë na kërkoi Gjuriqi kur e arrestuam (VIDEO)

Policia e Kosovës: Ja çfarë na kërkoi Gjuriqi kur e arrestuam (VIDEO)

by rks2008

Policia e Kosoves: Ja cfar na kerkoi Gjuriqi kur e arrestuam.!

Kush do qoft ne si Polici e trajtojm ashtu ne baz te sjelleve dhe veprimeve qe i ban aij ose ajo

Forcen e prdorin Njesia speciale aty ku është e domosdoshme, ku është e nevojshme ne nivel propercional, Njesia speciale nuk e perdorin forcen nga deshira, por kur ështe e njevojshme ata jan ne gjendje gadishmerie edhe ta perdorin forcen

0 comment

You may also like

Leave a Comment