Home Lajme Arrestimi i Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt, deklaratë e fuqishme nga Bekim Jashari

Arrestimi i Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt, deklaratë e fuqishme nga Bekim Jashari

by rks2008

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari ka folur për arrestimet e kryera sot nga Gjykata Speciale në zyrat e OVL të UCK-së.

Jashari, duke shtuar se Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj, kanë rënë v iktimë në këtë situatë, ka thënë se në gjithë këtë aksion ka edhe persona të involvuar, të cilët siç i ka quajtur, të fortë vendorë dhe ndërkombëtarë.

“Ka pasur persona të involvuar të vendit tonë në këtë situatë. Krejt kjo çka ka ndodhur është e planifikuar mirë. Ka me u përsërit pastërtia e UCK-së, por jo në këtë mënyrë.

Këtu kanë dorë njerëz të fortë vendorë, por edhe të huaj. Lufta e UCK-së ka qenë e pastër. Gucati dhe Haradinaj kanë ra viktimë. Andaj, t’i lënë këto gjëra”, ka thënë Jashari në rtk.

Gjatë ditës është arrstuar ekryetari i OVL UÇK-së, Hysni Gucati dhe nënkryetari i kësaj organizate, Nasim Haradinaj.

0 comment

You may also like

Leave a Comment