Home Kosovë Thaçi: Inkurajoj delegacionin e Kosovës për hapa drejt paqes, pajtimit dhe mirëqenies ekonomike

Thaçi: Inkurajoj delegacionin e Kosovës për hapa drejt paqes, pajtimit dhe mirëqenies ekonomike

by rks2008

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka mirëpritur ftesën e Shtëpisë së Bardhë për takimin e nesërm të Kosovës dhe Serbisë.

Thaçi i cili nuk do të jetë pjesë e këtij takimi i ka kërkuar delegacionit Kosovar që të bëjnë hapa të guximshëm në Washington, raporton Gazeta Express.

“E duartrokas udhëheqësinë e Shtëpisë së Bardhë, presidentin Donald Trump dhe ambasadorin Richard Grenell për të sjellur së bashku përsëri Kosovën dhe Serbisë në kërkim të një marrëveshje për paqe. I nxis delegacionin e Kosovës për të bërë hapa të guximshëm drejt paqes, pajtimit dhe prosperitet ekonomik”, ka shkruar Thaçi.

0 comment

You may also like

Leave a Comment