Dritan Abazoviq kërkon falje publike: Kam gabuar shumë që kam thënë së prindërit e Skënderbeut ishin serb - Republikaonline.net
Home Rajon Dritan Abazoviq kërkon falje publike: Kam gabuar shumë që kam thënë së prindërit e Skënderbeut ishin serb

Dritan Abazoviq kërkon falje publike: Kam gabuar shumë që kam thënë së prindërit e Skënderbeut ishin serb

by rks2008

Shqiptar më i famshëm në Mal të Zi, Dritan Abazoviç, në një televizion ka kërkuar falje publike për deklaratën rreth Skënderbeut, për të cilin kishte thënë se nëna dhe babai i Skënderbeu ishte serb.

“Unë kam gabuar që kam thënë së prindërit e Skënderbeut janë serb, ishte një llapsus dhe kërkoi falje publike dhe jam krenar që jam shqiptar”, thotë Abazoviç gjatë një interviste.

Abazoviç thotë se nuk kishte thënë se familja e Skëndërbeut ishte serbe dhe se do ta dëshironte një bust të tijin në Ulqin, edhe pse më mirë do të ishte vendosja e përmendoreve të tjera.

Nëpër portale të ndryshme po qarkullon një videointervistë e vitit të kaluar ku Abazoviq ka folur për figurën e Skënderbeut. Kryesisht kjo intervistë ka dalë ne kontekst negativ, pasi thuhet se ai ka deklaruar se prindërit e Skënderbut janë serbë dhe se ai është kundër vendosjes së përmendores.

Për më shumë shikojeni videon e plotë:

0 comment

You may also like

Leave a Comment