Home Tjera Milioneri u vesh si i varfër e shkoi në restorant, më pas i bën stafit të tij atë që se kishin parë as në ëndërrat më të këqija

Milioneri u vesh si i varfër e shkoi në restorant, më pas i bën stafit të tij atë që se kishin parë as në ëndërrat më të këqija

by rks2008

Ndodh që nga paraqitja fizike mund të paragjykohesh, por edhe të injorohesh. Kjo ka ndodhur edhe me një 23-vjeçar që ka vendosur të bëjë një eksperiment.

Një i ri që i fiton paratë nëpërmjet Youtube quhet Coby Persin dhe ka vendosur që të tregojë se paraqitja ndonjëherë mund të mashtrojë.I riu u shfaq i veshur si një i pastrehë para një restoranti luksoz në New York.

Më pas ndodhi ajo që shumë veta e prisnin, një nga kamarierët afrohet dhe i kërkon të largohet ende pa u ulur, sepse çmimet aty janë shumë të shtrenjta.

Në atë moment, Persin nxjerr telefonin dhe njofton bashkëpunëtorin e tij që të afrohet dhe pak sekonda më pas dallohet teksa vjen një Rolls Royce.

Bashkëpunëtori i Coby Persin i dorëzon atij një çantë me para, e ky i fundit ia tregon kamarierit duke i thënë se mund ta blejë të gjithë restorantin, e ta pushojë atë nga puna.

0 comment

You may also like

Leave a Comment