Heroi i ditës në Mitrovicë: E mori të plagosurin dhe e dërgoi në spital, për një minut ia shpëtoi jetën - Republikaonline.net
Home Kosovë Heroi i ditës në Mitrovicë: E mori të plagosurin dhe e dërgoi në spital, për një minut ia shpëtoi jetën

Heroi i ditës në Mitrovicë: E mori të plagosurin dhe e dërgoi në spital, për një minut ia shpëtoi jetën

by rks2008

I riu Florim Ahmeti, qytetar i Mitrovicës, dje i ka shpëtuar jetën një personitt. Florimi kishte rastisur një burrë të p lagosur me 4 p lumba në Vaganicë, të cilin pastaj e kishte marrë dhe e kishte dërguar në spital.

Nga p lagët e rënda të të p lagosurit, mjekët kanë thënë se vetëm falë djaloshit dhe reagimit të shpejtë i p lagosuri ka shpëtuar.

“Nëse ky person do të vonohej vetëm edhe një minutë më shumë, vështirë se do të vinte i gjallë pasi kishte humbur shumë g jak” i ka thënë mjeku personit që e shoqëroi të p lagosurin në spitalin e Mitrovicës.

Për p lagosjen në Vaganicë është arrestuar një person.

0 comment

You may also like

Leave a Comment