Home Kosovë Hyri për të vjedhur në një market në Prishtinë, u frikësua nga konsumatori dhe iku (VIDEO)

Hyri për të vjedhur në një market në Prishtinë, u frikësua nga konsumatori dhe iku (VIDEO)

by rks2008

Një hajn i a rmatosur është kthyer nga ka ardhur, kur në drejtim të tij ka ecur një konsumator trim.

Sipas faqes “Vrojtuesit e lagjes –Prishtinë”, tentativa për vjedhje ka ndodhur sonte në një nga supermarketet në kryeqytet.

Në pamje shihet se hajni mban në duar një r evole, por nuk dihet nëse bëhet fjalë për ndonjë r evole lodër apo a rmë zjarri.

Lidhur me ngjarjen, “Vrojtuesit e lagjes –Prishtinë”, nuk kanë bërë të dituara më shumë detaje.

0 comment

You may also like

Leave a Comment