Niset me speca për në Gjermani, ndalohet në Hungari (FOTO) - Republikaonline.net
Home Fokus Niset me speca për në Gjermani, ndalohet në Hungari (FOTO)

Niset me speca për në Gjermani, ndalohet në Hungari (FOTO)

by rks2008

Bashkatdhetarët e paktë që sivjet erdhën në vendin tonë, tanimë kanë nisur të kthehen në vendet e ndryshme ku jetojnë.

E disa fotografi të dërguara nga ta tregojnë se si një bashkatdhetar kishte marrë disa thasë me speca dhe ishte nisur për në Gjermani, mirëpo në pikën kufitare në Hungari, është ndaluar dhe është detyruar t’i hidhte në shportën e mbeturinave.

0 comment

You may also like

Leave a Comment