Home Lajme Djali i Enver Zymberit: Dua të bëhem pjestarë i Njësisë Speciale të Kosovës (VIDEO)

Djali i Enver Zymberit: Dua të bëhem pjestarë i Njësisë Speciale të Kosovës (VIDEO)

by rks2008

Djali i Enver Zymberit: Dua të bëhem pjestarë i Njësisë Speciale të Kosovës

Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë, Rashit Qalaj, më i rëndësishëm mbetet kujtimi për Enver Zymberin, i cili, sipas tij, u shërben si reflektim për punë dhe shërbime më të mira ndaj popullit.

Homazhe për Enver Zymberin, drejtoria e Policisë bëri edhe në fshatin Dubovc të Vushtrrisë, te familja Zymberi.

Qalaj, përveç fjalëve ngushëlluese për familjen, gjithashtu tha edhe se vepra e heroit Zymberi nuk bën dhe nuk duhet të harrohet.

Babai Muharremi dhe i biri Sokoli tash 17 vjeç, thonë se vepra e djalit dhe babait të tyre i bën ata krenarë dhe se për të, krenarë nuk janë vetëm ata, por i gjithë vendi.

Enver Zymberi u humbi jeten në vitin 2011 gjatë një misioni për kontrollin e pikave doganore në veri të Mitrovicës. Ai, bashkë me pjesëtarë tjerë të njësitit ROSU, u zunë në pritë nga disa serbë në Bërnjak.

0 comment

You may also like

Leave a Comment