Home Magazina Të gjithëve ju intereson, kaq para merr Meda vetëm për një natë duke përformuar

Të gjithëve ju intereson, kaq para merr Meda vetëm për një natë duke përformuar

by rks2008

Këngëtari i mirë njohur Meda është pjesë e shumë mbrëmjeve muzikore e koncerteve si në Kosovë ashtu edhe jashtë saj.

Ai po ashtu përformon live edhe në ahengje familjare dhe dasma.

Shumë nga fansat e tij ju intereson sa paguhet Meda.

E një përgjigje për këtë pyetje e ka dhënë një ish- menaxher i këngëtarëve i cili ka treguar detaje se deri në sa arrin shifra e pagesave ndaj këngëtarëve.

Sipas Drin Zatriqit, këngëtari Meda paguhet rreth 6000 deri në 7000 euro brenda një nate përformancë.

Ai po ashtu ka treguar edhe për shumë këngëtarë të tjerë të cilët mund ti shihni më poshtë:

0 comment

You may also like

Leave a Comment