E mbush veturën zyrtare me gra e fëmijë, e ia mësynë bregdetit shqiptar - Republikaonline.net
Home Kosovë E mbush veturën zyrtare me gra e fëmijë, e ia mësynë bregdetit shqiptar

E mbush veturën zyrtare me gra e fëmijë, e ia mësynë bregdetit shqiptar

by rks2008

Pavarësisht se është veturë zyrtare dhe do të duhej të përdorej vetëm për çështje të punës dhe atë në orar të rregullt, dikujt nuk i pengoi që një prej veturave zyrtare ta përdorë për pushime.

Vetura zyrtare sot i shërbeu dikujt që t’i marrë familjarët, e t’ia mësyjë Shqipërisë.

Në një fotografi të dërguar në redaksi të Indeksonline shihet vetura zyrtare pikërisht në hyrje të tunelit në drejtim të Shqipërisë.

Ndryshe në veturë janë parë fëmijë e gra, teksa nuk dihet se si po lejohet të ndodhë një gjë e tillë në ditë vikendi, të përdoret vetura zyrtare madje për shërbime vetjake./Indeksonline/

0 comment

You may also like

Leave a Comment