Home Kosovë Fotografi mahnitëse të Ushtrisë së Kosovës gjatë detyrës

Fotografi mahnitëse të Ushtrisë së Kosovës gjatë detyrës

by rks2008

Ushtria e Kosovës e krijuar së fundit është krenaria e Republikës dhe si e tillë ka jnë rol shumë të rëndësishëm për mbrojtjen e çdo cepi të vendit

Pjesëtarët e FSK-së, gëzojnë mbrojtje të veçantë ligjore, ashtu që, jeta, figura dhe dinjitetit i pjesëtarit dhe familjes janë të paprekshme.

Detyrat e përgjithshme të Ushtrisë së Kosovës janë: Mbrojtja e integritetit territorial të Republikës së Kosovës, Mbrojtja e qytetarëve dhe komuniteteve të Republikës së Kosovës, Mbështetja ushtarake autoriteteve civile si dhe Pjesëmarrja në operacionet ndërkombëtare.

Armatimet që ka të drejtë t’i zotërojë do të jenë të gjitha armatimet që janë antiblindë, duke përfshirë edhe topat deri në 105 mm, ndërkaq do të ketë akses të plotë në gjitha llojet e armëve kundërairore.

Ministria e Mbrojtjes, ka kompetencë mbikëqyrjen dhe menaxhimin e të gjitha veprimtarive të inteligjencës dhe informacioneve të klasifikuara në fushën e mbrojtjes dhe sigurisë.

0 comment

You may also like

Leave a Comment