Home Fokus Burgu i Sigurisë së Lartë me dhoma intime për të martuarit, pushimi deri në tri orë (VIDEO)

Burgu i Sigurisë së Lartë me dhoma intime për të martuarit, pushimi deri në tri orë (VIDEO)

by rks2008

Në kohë të zakonshme, vizitat për të burgosurit dhe të paraburgosurit që gjenden në Burgun e Sigurisë së Lartë, janë të caktuara të mbahen 2 herë në muaj, vizita që zgjasin 1 orë.

Ndërkohë në këtë institucion është edhe dhoma për çifte kur të burgosurit mund të qëndrojnë me bashkëshortet e tyre 3 orë.

Të dënuarit duhet të kenë dënim të plotfuqishëm, gjithmonë duke qenë të kurorëzuar apo të jenë të pajisur me dokument të noterizuar./IndeksOnline/

0 comment

You may also like

Leave a Comment