Home Lajme 22 vjeçari nga Lipjani, kandidati më i ri në zgjedhjet në Gjermani

22 vjeçari nga Lipjani, kandidati më i ri në zgjedhjet në Gjermani

by rks2008

22-vjeçari nga Lipjani garon në zgjedhjet komunale që do të mbahen në Gelsenkierchen të Gjeramanisë.

Ai është duke studiuar shkenca politike në Universitetin e Dusiburg Essen.

Berat Arifi karrierën e tij politike e ka filluar qysh në moshën 16-vjeçare, ndërsa në moshën 19-vjeçare ka qenë pjesë e bordit të ‘”socialdemokratëve të rinj” në Landin të Renanisë Veriore-Vestfalisë (NRw).

Berati në zgjedhjet e ardhshme lokale në Gelsenkirchen është kandidati më i ri dhe shpreson që në mënyrën më të mirë të përfaqësojë interesat e qytetarëve atje, pse jo edhe të bëhet model për të rinjtë kosovar.

0 comment

You may also like

Leave a Comment