Home Kosovë Ushtria e Kosovës bëhet për herë të parë me dy inxhinierë të fluturimit

Ushtria e Kosovës bëhet për herë të parë me dy inxhinierë të fluturimit

by rks2008

Behar Zeqiri dhe Labinot Gashi janë dy nënoficerët e Forcave të Sigurisë së Kosovës e të cilët janë janë bërë dy inxhinierët e parë të fluturimit në kuadër të FSK-së.

Ata tashmë 1 vit kanë ndjekur dhe përfunduar me sukses trajnimin në Forcat Ajrore të Republikës së Turqisë.

Të diplomuar ata janë të gatshmë të shërbejnë me devotshmëri në Ushtrinë e Kosovës dhe për nevojat e FSK-së.

0 comment

You may also like

Leave a Comment