Mbytja tragjike e babait dhe vajzës në Durrës, flet personi që i nxorri nga uji të pajetë - Republikaonline.net
Home Rajon Mbytja tragjike e babait dhe vajzës në Durrës, flet personi që i nxorri nga uji të pajetë

Mbytja tragjike e babait dhe vajzës në Durrës, flet personi që i nxorri nga uji të pajetë

by rks2008

Ky i ri e nxori nga deti bashkë me një grup plazhistësh të tjerë vajzën 9 vjeçare që po mbytej në Rrushkull të Durrësit.

Ai tregon përpjekjet e babait për të shpëtuar vajzës në një det me dallgë.

Ambulancës iu desh një kohë e gjatë të mbërrinte në plazhin publik të rrushkullit në një rrugë të keqe. Dëshmitarët thonë se po të vinte më herët ndoshta do t’ia kishin dalë të dy babë e bijë.

Pasditen e së mërkurës ne ora 18 në plazh nuk kishte roje dhe ndërsa nuk ka as kullë vrojtimi.

Policia ka nisur hetimet por në vendngjarje dëshmitarët drejtojnë gishtin te mungesa e një roje plazhi dhe e sinjalistikës për det me dallgë.

Top Channel

0 comment

You may also like

Leave a Comment