Home Kosovë Radari, policia po fotografon automjetet në autostradë

Radari, policia po fotografon automjetet në autostradë

by rks2008

Në parandalim të aksidenteve dhe identifikim të automjeteve që vozisin mbi shpejtësinë e lejuar, Policia e Kosovës po përdorë edhe pajisje për fotografimin e tyre.

Policia ka publikuar fotografi nga një aksion në Veternik përmes të cilës shihet automjeti cak me të dhënat e shpejtësisë, të nxjerra në formë kuponi.

Këto fotografi të postuara në rrjetin social “Facebook”, janë bërë në kuadër të takimit që pati drejtori i Përgjithshëm i PK-se Rashit Qalaj, i shoqëruar nga Drejtori i Departamentit për Operacione Afrim Ahmeti dhe nënkolonel Jeton Rexhepi Drejtor i Divizionit të Komunikacionit Rrugor në implementimin e planeve dhe aktiviteteve policore.

0 comment

You may also like

Leave a Comment