Home Kosovë 158 raste pozitive, përfundojnë me vdekje 13 persona

158 raste pozitive, përfundojnë me vdekje 13 persona

by rks2008

Janë publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit të të prekurve me Covid-19.

Nga mostrat e marra pozitiv kanë rezultuar pozitiv 158 persona ndërsa kanë përfunduar me vdekje 13 persona.

Zemaj ka treguar se kan/ aerdhur n/ Prizren për t’i ofruar ndihmes e tyre Spitalit Rajonal.

“Jemi përballuar me rritjen e kërkesave për oksigjen , dhe kjo ndihmës që i kemi ofruar do t’i ndihmojë spitalit Rajonal”,ka thënë Zemaj, në lidhje me autoambulancë dhe oksgjinenin që i kanë ofruar këtij spitali.

Zemaj me këtë rast ka shprehur ngushëllime për vdekjen edhe të dy profesionistëve shëndetësore gjatë këtyre 24 orëve.

0 comment

You may also like

Leave a Comment