Home Kosovë A vlen ndalesa prej orës 22:30 edhe për marketet? (VIDEO)

A vlen ndalesa prej orës 22:30 edhe për marketet? (VIDEO)

by rks2008

Pronari i një marketi në Fushë Kosovë është gjobitur disa herë për punën pas orës 22:30.

Mirëpo, ai dhe një jurist po vlerësojnë se dënimi i marketeve është i padrejtë, pasi në vendimin e qeverisë nuk ceket se ata kanë orar të punës të kufizuar.

Kronikë e zgjeruar nga Agan Hajdarhoxha.

0 comment

You may also like

Leave a Comment