LVV: Qeveria Hoti është e varur nga Lista Serbe teksa pranon urdhërat e Serbisë - Republikaonline.net
Home Lajme LVV: Qeveria Hoti është e varur nga Lista Serbe teksa pranon urdhërat e Serbisë

LVV: Qeveria Hoti është e varur nga Lista Serbe teksa pranon urdhërat e Serbisë

by rks2008

Lëvizja Vetëvendosje përmes një fotografie ilustruese ka thënë se Qeveria Hoti është e varur nga Lista serbe teksa pranon urdhërat e Serbisë.

Sipas tyre, Hoti ka pranuar kushtet e Serbisë si për të hequr reciprocitetin dhe ndalimin e anëtarësimeve në organizata ndërkombëtare, shkruan IndeksOnline.

Postimi:

Kjo qeveri ilegale filloi ashtu siç deshi Serbia, me kushtet e saj. Ju kërkua heqja reciprocitetit, qeveria koti e realizoi. Ju kërkua ndalimi i anëtarësimeve në organizmat ndërkombëtar, edhe ajo u realizua. Kjo qeverisje është tmerrësisht e varur nga Lista serbe teksa pranon urdhërat e Serbisë.

Kosova është dhe duhet të sillet si Republikë dhe si shtet i barabartë me vendet e tjera.

0 comment

You may also like

Leave a Comment