Home Lajme Kopshti i katit të 6-të me plot perime të rritura me sukses (VIDEO)

Kopshti i katit të 6-të me plot perime të rritura me sukses (VIDEO)

by rks2008

Muaj më parë nisi si provë në kulmin e shtëpisë së tij disa katëshe!

Sot, vjelja e fryteve në bahçen e Alush Seferit, është sfidë në vete sepse është mbushur me perime të ndryshme, njofton Klan Kosova

Sa është i kënaqur me punën dhe arritjet e tij e kuptojmë përmes stories që sjell gazetari Kushtrim Bekolli

0 comment

You may also like

Leave a Comment