Skandaloze: Qindra të rinjë nuk mund të aplikojnë në FSK, shkaku që kolegjet private nuk ua japin diplomat e shkollës së mesme - Republikaonline.net
Home Kosovë Skandaloze: Qindra të rinjë nuk mund të aplikojnë në FSK, shkaku që kolegjet private nuk ua japin diplomat e shkollës së mesme

Skandaloze: Qindra të rinjë nuk mund të aplikojnë në FSK, shkaku që kolegjet private nuk ua japin diplomat e shkollës së mesme

by rks2008

Qindra të rinjë e të reja të gatshëm të inkuadrohen në FSK dhe në institucione tjera, nuk mund te aplikojnë për shkak të mbajtjes së kundërligjshme të dokumenteve personale (diplomave të shollës së mesme), thjesht të konfiskuara nga të ashtuquajturat kolegje private (që më së paku i sherbejnë qëllimit primar – edukimit).

Sipas burimeve të Republika Online është kolegji AAB qe nuk u lejon të rinjëve që të marrin diplomat e shkollës së mesme, në mënyrë që të mund të aplikojnë për punësim. Ftohet prokuroria e shtetit që të ndërmerr masa te mënjëhershme, ndaj këtyre shkelësve të ligjit.

0 comment

You may also like

Leave a Comment