Home Kosovë Konkurset nëpër shkolla fillore e të mesme në Kosovë, rrezikojnë përhapjen e COVID 19

Konkurset nëpër shkolla fillore e të mesme në Kosovë, rrezikojnë përhapjen e COVID 19

by rks2008

Numrat me Covid 19 në Kosovë kanë pësuar një rënie të lehtë ditëve të fundit.

Masat e marra ditë më parë nga Qeveria e Kosovës kanë rezultuar më rënie të lehtë e graduale të personave të infektuar me koronavirus në vend.

Hapja e konkurseve në nivelet e arsimit fillor dhe të mesëm mund të jetë rrezik permanent për hapjen e Covid 19 në vend.

Mjafton të shikoni tollovinë e krijuar të gjimnazi “Xhevdet Doda” në Prishtinë për të parë një tollovi të madhe.

Pa maskë e pa fare distancë, shumë të rinj prishtinas po aplikojnë në nivelet më të larta të shkollimit. /Indeksonline/

0 comment

You may also like

Leave a Comment