Home Kosovë Qytetarët i dënojnë 35 euro, por këta 5 policë qëndrojnë në mes të rrugës pa maskë

Qytetarët i dënojnë 35 euro, por këta 5 policë qëndrojnë në mes të rrugës pa maskë

by rks2008

Bartja e maskës është bërë obligative shkaku i pandemisë Covid-19

Qytetarët të cilët nuk po bartin maska po dënohen nga Policia me nga 35 euro, shkruan Reporteri.net

Por, rregullat si duket nuk po vlejnë njëjtë për të gjithë, pasi janë vetë policët që nuk po bartin vazhdimisht maskat.

Në një fotografi e cila është realizuar në veri të Mitrovicës, afër kafenesë së njohur Dolce Vita shihen 5 zyrtarë policorë pa maska dhe duke mos respektuar distancën.

Ata janë të nacionalitetit serbë. Tre nga policët janë Srdjan Bogicevic, Bane Antic dhe Miodrag Janicijevic, derisa të tjerët nuk mund të identifikohen nga kjo fotografi. /Reporteri.net/

0 comment

You may also like

Leave a Comment