Home Tjera ​Njihuni me enterierin e Mercedes S-Class 2021 (VIDEO)

​Njihuni me enterierin e Mercedes S-Class 2021 (VIDEO)

by rks2008

Vetura moderne arrin një nivel të ri në brendësi të S-Class dhe me një ambient për një ndjenjë të këndshme me një karakter “rri kot”, i cili shënohet me elegancë, cilësi të lartë dhe butësi.

Paneli i kontrollit me arkitekturë të re, modelim modern të sipërfaqes dhe paraqitjen ergonomike të ekranit bën një përshtypje të veçantë. Por aspekti i ndjenjës së mirë shkon edhe më tej: me përmirësimin e cilësisë së drejtimit dhe niveleve të ulëta të zhurmës, si dhe me një gamë të gjerë të programeve ENERGIZING Comfort, S-Class kujdeset për mirëqenien e pasagjerëve të saj.

Ata gjithashtu qëndrojnë në gjendje të mirë falë një sistemi efikas të filtrimit të ajrit, i cili sinjalizon aftësitë e tij të reja përmes sistemit ENERGIZING AIR CONTROL.

S-Class ka qenë gjithmonë një vend për udhëtime të rehatshme dhe punë të qetë. Me gjeneratën e re, brendësia është zhvilluar plotësisht në një “vend të tretë”, një strehë midis shtëpisë dhe punës.

Pothuajse të gjitha dimensionet në lidhje me rehatinë janë përmirësuar, në të dy variantet e modelit, S-Class, si në ulëset e përparme ashtu edhe në ato të pasme.

Ky efekt plotëson modelin revolucionar të brendshëm, përfshirë lidhjen me arkitekturën e brendshme dhe elementët e dizajnit të jahtit. Përveç deri në pesë ekrane, elementë të spikatur përfshijnë elementë të mëdhenj në panelin e instrumenteve në pjesën e pasme të automjetit (me paketën e pasme të klasës së parë). Një version veçanërisht tërheqës është rimeso druri me pore të hapura, i ngopur me futje delikate të bëra prej alumini të vërtetë.

Teknologjia LED mundëson ndriçimin interaktiv në brendësi: ndriçimi aktiv i ambientit tani është i integruar në sistemet e asistencës së drejtimit dhe mund të mbështesë vizualisht alarmet. Për shembull, Active Blind Spot Assist paralajmëron për një përplasje të afërt me një animacion të dritës së kuqe. Për më tepër, reagimi është i mundur, për shembull, kur përdorni një sistem kontrolli klimatik ose një ndihmës zëri “Hey Mercedes”.

Ndriçimi aktiv i ambientit është i integruar në ENERGIZING Control Comfort. Me prekjen e një butoni ose komande zëri, qasja e tij holistike “Fit & Healthy” ofron një përvojë të prekshme, duke përmirësuar më tej sistemet e përparuara të rehatisë në S-Class.

Në të njëjtën kohë, sistemi krijon një atmosferë të favorshme në brendësi – për shembull, rrit veprimin në rast të lodhjes ose relaksimit në rast të rritjes së niveleve të stresit.

ENERGIZING COACH madje sugjeron një program të përshtatshëm për aftësi fizike ose Wellness bazuar në informacionin për automjetin dhe udhëtimin.

Ai gjithashtu përfshin informacion për cilësinë dhe nivelin e stresit në algoritmin e tij inteligjent nëse shoferi ka një telefon të zgjuar të përshtatshëm ose mban një byzylyk palestre. Mercedes-Benz ka zhvilluar një ofertë të veçantë të aksesorëve të rehatshme ENERGIZING për klientët e klasës S në Kinë.

0 comment

You may also like

Leave a Comment