Home Kosovë E dhimbshme: Halil Kastrati para disa dite ja dha lajmin se po bëhen me shtëpi, sot mori lajmin për vdekjen e saj

E dhimbshme: Halil Kastrati para disa dite ja dha lajmin se po bëhen me shtëpi, sot mori lajmin për vdekjen e saj

by rks2008

Shpresa Krivaqa, 46 vjeçarja nga Ferizaji, e kishte sakrifikuar veten për familjen dhe hallin e vetëm e kishte ta ketë një shtepi për familjen e saj.

Ajo iu gëzua shumë lajmit që para disa dite ia dha humanisti Halil Kastrati, se po bëhej me shtëpi.

Por pak ditë pasi ju kumtua ky lajm, Shpresa ndërroi jetë, raporton TV Prizreni.

Ky është shkrimi i plotë i Halil Kastratit:

O Zot i Madh

“ Te Zotit jemi dhe te Ai do te kthehemi “

Para disa dite ja dhuruam lajmin se po behen me shtepi te re kurse sot e morem lajmin per vdekjen e saj
E kishte sakrifikuar veten per familje dhe hallin e vetem e kishte ta kishte nje shtepi per familjen e saj

Te pakten e priti lajmin per shtepine e re por edhe e pa nisjen e punimeve te shtepise

Lutuni per te

O Zot meshiroje dhe shperbleje me xhennet

0 comment

You may also like

Leave a Comment